Charming Holiday Cottages Belgium

Rustieke vakantiehuizen België

Boek online een rustiek vakantiehuis in België

Regio's in België
Heel België
Limburg (Limbourg)
Vlaams-Brabant (Brabant Flamand)
Meer vakantiehuizen in België
Sfeervolle vakantiehuizen België
Arcadia Cottages België
Happy Home vakantiehuizen
Basic Travel Vakantiewoningen
Vakantie België
Campings België
Huurauto België
Hotels België

Rustieke vakantiehuizen in België van particuliere eigenaren: van een landelijk gelegen vakantiehuisje tot een vakantiebungalow of villa met zwembad, finca, boerderijtje of comfortabel landhuis.

We hebben een breed scala vakantiehuizen in de meest interessante delen van België. Grasduin op uw gemak door het aanbod van vakantiehuisjes, luxe vakantiebungalows, rustieke villa's, boerderijtjes, chalets, cottages, gîtes en andere bijzondere accommodaties. Uw huisdier kunt u meestal meenemen: lees de informatie bij de beschrijving van de accomodatie.

Kijk voor nog meer rustieke vakantiewoningen in België ook bij onze partners Sfeervolle vakantiehuizen België en Arcadia Cottages België Zo heeft u keus uit het grootste aanbod vakantiehuizen in België en is het eenvoudig uw ideale vakantiehuis te vinden.

U start uw zoektocht naar een bijzonder vakantiehuis in heel België of in een bepaalde regio via de links linksboven op het scherm. Zoek vakantiehuizen met of zonder zwembad, whirlpool, boot, TV, schotelantenne of open haard.

Heeft u uw keus gemaakt, dan kunt u uw vakantiehuis in België eenvoudig zelf online boeken. Dat is niet alleen comfortabel en snel, maar bovendien ook voordelig: omdat u zelf boekt betaalt u geen boekingskosten!

Rustieke vakantiehuizen heeft een groot aanbod unieke privé-vakantiehuizen in België en de rest van Europa: ruim 19.500 vakantiehuizen! U huurt uw vakantiewoning van de eigenaar, maar wel met de zekerheid die de ANVR-reisvoorwaarden bieden: onze partner Novasol, die de reserveringen verzorgt, is zowel aangesloten bij de ANVR als bij de SGR en het Calamiteitenfonds. Indien u via internet boekt en zelf uw eigen reservering maakt, hoeft u bovendien geen boekingskosten te betalen.

Rustieke vakantiehuizen