Charming Holiday Cottages Austria

Rustieke vakantiehuizen Oostenrijk

Boek online een rustiek vakantiehuis in Oostenrijk

Regio's in Oostenrijk
Heel Oostenrijk
Karinthië (Kärnten)
Neder-Oostenrijk (Niederösterreich)
Opper-Oostenrijk (Oberösterreich)
Salzburgerland (Salzburger Land)
Stiermarken (Steiermark)
Vorarlberg
Meer vakantiehuizen in Oostenrijk
Sfeervolle vakantiehuizen Oostenrijk
Arcadia Cottages Oostenrijk
Happy Home vakantiehuizen
Vakantie Oostenrijk
Reisverslagen Oostenrijk
Campings Oostenrijk
Huurauto Oostenrijk
Hotels Oostenrijk

Rustieke vakantiehuizen in Oostenrijk van particuliere eigenaren: van een landelijk gelegen vakantiehuisje tot een vakantiebungalow of villa met zwembad, finca, boerderijtje of comfortabel landhuis.

We hebben een breed scala vakantiehuizen in de meest interessante delen van Oostenrijk. Grasduin op uw gemak door het aanbod van vakantiehuisjes, luxe vakantiebungalows, rustieke villa's, boerderijtjes, chalets, cottages, gîtes en andere bijzondere accommodaties. Uw huisdier kunt u meestal meenemen: lees de informatie bij de beschrijving van de accomodatie.

Kijk voor nog meer rustieke vakantiewoningen in Oostenrijk ook bij onze partners Sfeervolle vakantiehuizen Oostenrijk en Arcadia Cottages Oostenrijk Zo heeft u keus uit het grootste aanbod vakantiehuizen in Oostenrijk en is het eenvoudig uw ideale vakantiehuis te vinden.

U start uw zoektocht naar een bijzonder vakantiehuis in heel Oostenrijk of in een bepaalde regio via de links linksboven op het scherm. Zoek vakantiehuizen met of zonder zwembad, whirlpool, boot, TV, schotelantenne of open haard.

Heeft u uw keus gemaakt, dan kunt u uw vakantiehuis in Oostenrijk eenvoudig zelf online boeken. Dat is niet alleen comfortabel en snel, maar bovendien ook voordelig: omdat u zelf boekt betaalt u geen boekingskosten!

Rustieke vakantiehuizen heeft een groot aanbod unieke privé-vakantiehuizen in Oostenrijk en de rest van Europa: ruim 19.500 vakantiehuizen! U huurt uw vakantiewoning van de eigenaar, maar wel met de zekerheid die de ANVR-reisvoorwaarden bieden: onze partner Novasol, die de reserveringen verzorgt, is zowel aangesloten bij de ANVR als bij de SGR en het Calamiteitenfonds. Indien u via internet boekt en zelf uw eigen reservering maakt, hoeft u bovendien geen boekingskosten te betalen.

Rustieke vakantiehuizen